Известие

Collapse
No announcement yet.

Радио-касетофон Alfa 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а мислиш ли че няма плеъри с падащ панел , които имат и код ? я се поразрови малко по твоя кенууд
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:46.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

е аз пък знам че имат и тези на които им падат панелите - и аз съм в тази свера - не случайно ти давам пример с плеарите на kenwood при рестарт първото нещо което ти изписва на дисплеа е , че му е изключен кода - този код е за защита и е пожелание на клиента
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
          пробвай да почистиш пиновете - напръскай ги с контактен спрей - след това го рестартирай - набери кода и виж дали яще тръгне
          Послушай колегата той е прав.Има и вариант да си натиснал по душманската и некое копче да е блокирало
          www.webasto.snimka.bg

Comment

колеги ще използвам темата за едно въпросче.имам алфа 146 1.6 туин спарк,взех я без касетофон имам една mp3-ka и когато я пусна не свири!колони си имам смених буксите и пак не става!гледах всичко си е наред!!помогнете
            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Working...
            X